Loading...
O Nas2019-01-08T15:50:45+00:00
GEODET - Geodetske storitve, parcelacija, geodetski posnetek, cena, Kranj 005

GEODET, Igor Gimpelj, s.p. smo podjetje, ki vam nudi vse geodetske storitve na področju cele Slovenije. Storitve izvajamo z vsemi potrebnimi pooblastili tako za zasebne naročnike, kot podjetja, državno upravo in vse obstoječe občine.

V podjetju intenzivno spremljamo razvoj geodezije in se udeležujemo raznih seminarjev in izobraževanj. Trudimo se, da so naše storitve kvalitetne, hitro opravljene in cenovno ugodne.

GEODET - Geodetske storitve, parcelacija, geodetski posnetek, cena, Kranj 003

Parcelacija, ureditev meje, geodetski načrt, geodetski posnetek pridobitev hišne številke, evidentiranje stavbe, dober geodet, geodet Kranj, izravnava meje, zakoličenje objekta, geodetske storitve, etažiranje…GEODET, Igor Gimpelj, s.p.

PRIDOBIVATE GRADBENO DOVOLJENJE? PRODAJATE DEL ZEMLJIŠČA? ŽELITE EVIDENTIRATI VAŠO NEPREMIČNINO V KATASTER STAVB?

GEODET, podjetje za geodetske storitve, Igor Gimpelj, s.p. smo pravi naslov za vas!

Ne odlašajte, že zdaj nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najbojšo rešitev za vas in vaše zemljišče ali nepremičnino! Ne boste razočarani! Zagotavljamo vam najvišjo možno kakovost vseh geodetskih storitvah po konkurenčnih cenah brez DDV. Smo strokovni in uporabljamo najnovejšo tehnologijo. Pokličite ali pošljite povpraševanje, ponudbo vam pošljemo v najkrajšem možnem času.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca in naše telefonske številke.

Kontakt